Acties & Speciale tarieven:

Hadjinfo heeft een aantal aandachtsgebieden waar wij speciale acties op voeren en waar u uw voordeel mee kunt doen. Hieronder kunt u lezen welke gebieden dit betreft. Wilt u hier meer inhoudelijke informatie over krijgen dan kunt u verder kijken via de link naar de gerelateerde pagina’s van deze website.

Winkelshop :

Speciale actiekortingen voor Hadj en Umrah producten.

korting van 15%: http://www.islam-boek.nl/.

1-1000

Speciale korting voor vitamines.

Beleef de pelgrimstocht met 100% Halal gecertificeerde vitamines.Voer de kortingscode:” Hadjinfo” bij Nowrish.com

Ramadan Deal-01

Workshops & Trainingen:

In veel situaties en gelengheden gelden er speciale tarieven waardoor u kunt reserveren met extra veel voordeel:

  • Workshop: Hadj & Umrah (waar je alles leert over de hadjrituelen).
  • Voorlichting avond over: medische kwesties, voeding, visum, etc
  • Training & coaching: fysiotherapie sessies, fysieke trainingen en behandelingen.
  • Juridisch begeleiding: Screenen van contracten, advies, etc.

Adverteren op Hadjinfo:

Hadjinfo is een keurmerk en branche organisatie die moslim gemeenschap en Hadj Umrah reis-organisaties voorziet van informatie en advies met betrekking tot deze segment. Hadjinfo biedt u als adverteerder aantal services en producten om deze breed doelgroep te bereiken. Hadjinfo werkt met abonnees. zij kunnen gebruikmaken van uw diverse services en kortingen en voordelen als partner. Hadjinfo bereikt ruim 15.000 websitebezoekers per maand en heeft een reis-centrum die op jaarbasis door 250.000 mensen wordt bezocht.

Hadjinfo zou uw in eerste instantie graag als partner willen aantrekken. In ruil voor een breed promotie campagne voor Hadjinfo achterban ( 1,1 Mln. Moslim in NL en 1,5 Mln. Moslim in BE ) en abonnees bieden we doorlopend PR via Hadjinfo kanalen (o.a. binnen de lijn preventie die Hadjinfo voor haar doelgroep hanteert ). In een later stadium is er wellicht nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van werven van nieuwe klanten voor uw organisatie.

Hadjinfo is de ideale oplossing voor uw profileringscampagne onder de Moslims. Met uw profilering geeft u een duidelijk signaal af, dat u zich wilt binden aan een duurzame relatie met Moslims en zorgt uw (maatschappelijke) betrokkenheid, voor een gedegen goodwill bij deze doelgroep.

U kunt natuurlijk ook telefonisch of via de contactpagina contact met ons opnemen en vragen naar onze speciale tarieven.