Hadjinfo presenteert: Hadj Award 2018/1439 
hadj-award-def-logo2

Over de Hadj Award

De Hadj Award is de jaarlijkse prijs voor de organisatie die erin slaagt op een opvallende Hadj reis te organiseren. De Hadj Award is een initiatief van Hadj Congres. Het is de eerste keer dat de prijs officiël werd uitgereikt. Met de prijs wil Hadj Congres laten zien dat veel reisorganisaties en airlines vanuit een maatschappelijke betrokkenheid actief bezig zijn om een goed kwalitatief reis te organiseren en dat velen reisorganisaties en airlines dat met veel succes doen.

Hadj Congres

De Hadj Award werd uitgereikt tijdens het Hadj Congres. Lees binnenkort meer informatie over deze event terug op deze site!

Kennisoverdracht

Naast de prijsuitreiking staat de Hadj Award ook in het teken van kennisoverdracht. Tijdens de uitreiking wordt een aantal ingestuurde cases gepresenteerd en kort besproken. Hadj reisbureaus en airlines kunnen zo van elkaar leren en nieuwe ideeën opdoen. Tevens zijn er enkele sprekers aanwezig die zullen ingaan op het thema van de dag.

De uitreiking van de Hadj Award 2017 vindt plaats tussen 15 en 17 mei 2018 te Leiden.

We kijken vooruit! De reisbureaus en airlines die vandaag de dag succesvol zijn, hebben een weg gevonden om in het huidige klimaat te floreren. Met de lessen van het verleden trotseren zij de toekomst.

Jury organisatie

De vakjury van de Hadj Award bestaat, naast Hadjinfo, uit Professors, ambassadeurs en het Instituut van de Arabische en Islamitische Wereld (IAIW).