Juridisch advies

De Hadjinfo geeft alleen algemeen advies. U kunt ons bellen met vragen over uw Hadj of Umrah contract . Of als u algemene informatie wilt over de regels waar de Hadjinfo op toeziet. Ook kunt u bij ons een tip, signaal of klacht indienen. Hebt u specifieke Juridisch vragen?  Dan verwijzen we u door voor juridisch advies bij een van onze staf advocaten.

Waar kunt u terecht voor juridisch advies?

U kunt bij een aantal instanties terecht voor juridisch advies: De geschillencommissie, mediation, rechtsbijstandsverzekeraar of een van onze staf advocaten. Hieronder geven we aan wat zij voor u kunnen betekenen.

 • De Geschillencommissie

  De Geschillencommissie behandelt klachten tussen ondernemers en consumenten en tussen ondernemers. U kunt een klacht voorleggen aan de Geschillencommissie als u uw klacht niet wilt voorleggen aan de rechter. U krijgt een bindende uitspraak. Partijen moeten zich beide houden aan deze uitspraak. Er zijn 53 consumentencommissies en 12 zakelijke commissies. Elke commissie behandelt een specifiek onderwerp.

  Meer informatie over de Geschillencommissie 

 • Mediation

  Wilt u met uw geschil niet naar de rechter? Dan kunt u mediation overwegen. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Bij mediation werkt u, onder begeleiding van een deskundige, samen aan een oplossing. De mediator is deskundig in het begeleiden van onderhandelingen.

  Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen u zeker hierin helpen!

 • Advocaat

  U kunt een van onze staf advocaten in de arm nemen. Die kent de wet en kan u toegespitst advies geven over uw rechten en plichten. En, mocht het nodig zijn, u begeleiden naar de rechter. Hieronder vindt u hun contactgegevens.

HADJINFO STAF ADVOCATEN
ADVOCAAT STAD/ADRES   LOGO
Mrs.Elsa van de Loo Delflandlaan 1
1062 EA, Amsterdam
Mrs.Samira Bouddount Het Kantorencomplex De Muiderpoort, Weesp
Mrs.Khadija Zamri Schipholweg 103, Leiden