Bestelling & Levering
Bestelling:
Hadjinfo verstuurd alle bestellingen met PostNL.
Helaas is het niet mogelijk een bestaande bestelling te wijzigen of te annuleren, omdat we alle bestellingen dezelfde dag nog verwerken. Dit staat los van je wettelijke recht tot annuleren.

Betaling:
Je kunt bij ons betalen met iDeal. Wanneer je een problemen ondervindt bij het afronden van jouw betaling, neem dan contact op met ons. Dit kan per mail via info@hadjinfo.nl. We zullen ons uiterste best doen het probleem te verhelpen.

Bezorgen:
In Nederland kun je je bestelling binnen 3 werkdagen verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 5-7 werkdagen. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, laat de pakket bezorger een kennisgeving achter. Je kunt je bestelling laten leveren op een alternatief adres, door te kiezen voor ‘ander afleveradres ‘ hier kun je het gewenste adres invullen. In het geval van een verkeerde levering of wanneer een item beschadigd is bij levering, vragen wij je contact met ons op te nemen per mail op info@hadjinfo.nl . Wij zullen je ondersteunen bij het retourproces.