fit4hadj-def-logo1

‘Fit4Hadj’ is een toegangswebsite rubriek die door Hadjinfo wordt verstrekt. Het geeft reisinformatie voor mensen die vanuit Benelux voor Hadj reizen.

De website rubriek is samengesteld door partners van diëtisten specialisten, Artsen, Klm Health Services, fysiotherapeuten etc en Hadjinfo Team.

De bedevaart kan een moeizame onderneming zijn voor zelfs de sterkste individu. Het actief zijn, het verbeteren van de mobiliteit en het oefenen op passende wijze wordt aanbevolen. Sommige reizigers kunnen profiteren van een algemene gezondheidscontrole bij hun huisarts voor vertrek om hun gezondheid, met name de ouderen, degenen met onderliggende gezondheidsproblemen of tijdens de zwangerschap te optimaliseren.

Pilgrims die regelmatig medicijnen nemen, moeten hun voorschrift bij hun huisarts bekijken en ervoor zorgen dat ze voldoende medicijnen hebben om de reis te dekken. Een brief van de huisarts met details van de huidige medicatie kan nuttig zijn voor reis doeleinden en alle geneesmiddelen dienen in hun originele verpakking te worden gehouden en in de handbagage gedrukt met een gedrukte kopie van het voorschrift.

Een persoonlijke medische / eerste hulp kit is essentieel voor pelgrims. Het moet verpakkingen, pleisters, kleine bandages, antiseptische lotion / crème, kleefband, zonnebrandlotion, schaar, veiligheidspennen, antihistamine crème, blisterverband, rehydratatiezouten, pijnstillers en pijnstillers, zoals loperamide, bevatten.

Houd deze pagina in de gaten voor meer tips en informatie!