AMSTERDAM, 10-08-2019 

PERSBERICHT UPDATE:

Er zijn inmiddels alle 4700 Hadjgangers gearriveerd in SA voor Hadj 2019. Dit aantal is verdeeld over 5 nationaliteiten waarbij Turkse, en Marokkaanse pelgrims de hoogste aantallen vormen.

In een ander persbericht lieten wij weten dat de gezondheidstoestand van alle pelgrims tot nu toe geruststellend is en dat alle Hadjgangers zijn vandaag veilig aangekomen in Mina. En dat tot nu toe geen zieke gevallen onder de pelgrims zijn gesignaleerd. Tevens zijn volgens ons laatste medische rapport van Hadj alle gezondheidsindicatoren en verslagen positief.
Hadjinfo is vrij optimistisch over Hadj van 2019. Wij kunnen tot het moment dat wij deze persbericht hebben uitgebracht zeggen en concludiren een dat Hadj 2019 een fraude-vrij seizoen is. Ondanks dit voornemen zullen wij alert blijven en alle voorzorgsmaatregelen nemen om de veiligheidstoestand van de pelgrims te blijven monitoren.
De Hadjinfo volgt nauwlettend de ontwikkelingen alsmede de informatie en adviezen van het Saoedische autoriteiten als die van de Nederlandse ambassade in Riyath. Hadjinfo geeft een dagelijks update en stand van zaken omtrent Hadj 2019 via haar communicatie kanalen, en geven wij dat door zodra een geval van fraude of calamiteit is gesignaleerd.

Met vriendelijke groet,
Hadjinfo Platform


HADJINFO KEURMERK & BRANCHE ORGANISATIE
T: (0031) 06-42814941 (ma t/m za. VAN 09:00 tot 17:00)
A: Kuipersstraat 127a,1073 EP ,Amsterdam
E: Info@hadjinfo.nl
W: www.hadjinfo.nl