Amsterdam/Brussel, 15-08-2019

HADJ 2019/1440 

Beste Hadj-reiziger,

Wij wensen u Al-Hadj Mabrour EN Saai Machkour, een hele goede reis, en een behouden thuiskomst!!

‘Wij’ zijn de teamleden van een samenwerkingsverband tussen Hadjinfo Platform en het Instituut van Hadj en Umrah in SA. Ons doel is meer bekendheid geven aan de ervaringen van mensen zoals u, die vanuit Nederland en Belgie de Hadj volbrengen.

Met kennis over uw ervaringen tijdens de Hadj van 2019/1440 kunnen wij:
– de voorlichting verbeteren over de Hadj van toekomstige Hadj-gangers over voorbereidingen; dienstverlening ter plekke in Saoedi Arabië ; prijs-kwaliteitverhouding Hadj-reisorganisaties.
– bijdragen aan verbetering van de organisatie van de Hadj (procedure; kwaliteitsbewaking)
– meer bekendheid geven voor een breder Nederlands publiek aan de betekenis van de Hadj voor moslims om een positief tegenwicht te bieden aan de vaak negatieve aandacht voor de islam in de media.

Ons samenwerkingsverband zal resulteren in voorlichtingsbijeenkomsten in moskeeën over de Hadj; een congres over de Hadj in 2019; en meerdere publicaties over de Hadj.

Wilt u ons helpen? Graag nodigen wij u uit om na thuiskomst de online enquête in te vullen op: https://hadjinfo.nl/enquete/
Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Daarnaast willen wij graag Hadji’s interviewen over hun ervaringen. De gegevens worden volledig anoniem verwerkt. Bent u bereid om hieraan mee te werken?  Neemt u dan contact op met: info@hadjinfo.nl

Alvast heel veel dank voor uw medewerking. Maar vooral wensen we u nogmaals graag een hele goede Hadj toe. En dat Allah swt uw Hadj accepteert incha Allah.

Met vriendelijke groet,

Het Hadj 2019/1440 onderzoeksteam