Plaatsen om te bezoeken:

Quba ‘Moskee, Gatam Nou, Qiblatain Moskee, de Slag Badr plaats, de Heilige moskee van de profeet Mohammed (vrede zij met hem), Badr gebied, Areesh moskee, Yanbou stad, Sharm Yanbou.

U kunt genieten van uw verblijf in het Medina gebied door middel van deze prachtige toeristische programma, waarmee je de meest fascinerende historische en natuurlijke plaatsen allemaal in slechts een paar dagen te bezoeken.

Dag I:

De dag begint met een bezoek aan de Quba Moskee (de eerste moskee in de islamitische geschiedenis) om te leren over het verhaal van de bouw ervan. Ga dan naar de beroemde Khatam Nou en dan is het de voegde Jum’ah moskee (de eerste moskee waar de vrijdag (voegde Jum’ah) gebed werd uitgevoerd). Daarna gaat u naar de Qiblatain Moskee en dan reizen door de stad voor een bezoek aan de Martyrs Cemetery (Shahids) in de buurt van Mount Uhod en de site van Battle of Uhod (de tweede slag in de islam) en tot slot, de Moskee van Heilige Profeet voor gebeden en het bezoeken van de Heilige Rawdhah (graf Profeten ‘). Sluit de dag af met een bezoek aan de Jannat-ul-Baqi of Baqi-ul-Qarqad, de historische begraafplaats in de buurt van Moskee van de Profeet.

Dag II:

Ga eerst naar de Badr gebied, dat is uit de buurt van Madina, waar de Slag bij Badr vond plaats 162 kilometer. Dit was de eerste veldslag in de geschiedenis van de islam, en sommige van de details van deze veldslag werden in de Heilige Koran vermeld. Een bezoek aan dit gebied verrijkt uw kennis over vele relevante historische overtuigingen en principes. Bekijk het slagveld en bidden in de moskee van Areesh, die ook de terugtocht van de profeet Mohammed (vrede zij met hem) was. Eindelijk, naar de stad van Yanbu om de nacht door te brengen.

Dag III:

Yanbu stad wordt beschouwd als een van de beste gebieden in de wereld om te duiken liefhebbers, zoals het uitzicht op de Rode Zee, die rijk is aan levendige koraal riffen en zeeleven. Sharm Yanbu ligt ten noorden van de Yanbu stad, en het is een van de mooiste kustgebieden en het bevat vele, duikcentra en jachten (boten?) Voor divingexcursions’s. Prince Abdul Mohsen Airport is de Regional Airport in Yanbou Al-Bahr.

Touroperating Atlasnomad